VEEL GESTELDE VRAGEN

Zijn KFC producten halal?

De nieuwe kipleveranciers van KFC zijn niet halal-gecertificeerd en de Nederlandse KFC restaurants verkopen sinds 1 januari 2013 geen kip meer van halal-gecertificeerde leveranciers. -> https://kfcbe.zendesk.com/hc/nl/sections/360004226873/

Ik wil graag een klacht indienen of mijn mening geven. Waar kan ik terecht?

Hoewel we altijd proberen onze gasten de beste service te bieden, kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Vragen, klachten en complimenten kun je doorgeven via een speciaal formulier dat je hier vindt.

Ik hoor af en toe minder positieve geruchten over de kwaliteit van het kippenvlees en de toestand waarin de kippen leven. Wat is daarvan waar?

KFC houdt als onderneming zelf geen kippen en slacht zelf ook geen kippen. Wij kopen ons kippenvlees uitsluitend bij gecertificeerde leveranciers die onderworpen zijn aan de strenge kwaliteitscontroles van KFC. KFC neemt het dierenwelzijn zeer ernstig en werkt enkel samen met toeleveranciers die alle dierbeschermingsrichtlijnen en de wettelijk voorgeschreven EU-richtlijnen hierover in acht nemen.

Wordt bij KFC echt verse kip geleverd en verwerkt?

De smaak van onze producten is zo goed omdat we bij KFC enkel vers aangeleverd kippenvlees gebruiken. De verse kipstukken en kipfilet worden pas in het restaurant gemarineerd, gepaneerd en gefrituurd. Dat het kippenvlees niet verder verwerkt of in vormpjes gegoten is, kun je zien aan onze gerechten. De vleesstructuur is duidelijk te herkennen en geen stuk ziet er exact hetzelfde uit.

Bovendien is kippenvlees het ideale ingrediënt voor een bewuste voeding omdat het veel vitamines, sporenelementen en mineralen bevat.

Ik eet graag bewust. Waar kan ik informatie over de voedingswaarde van de KFC-producten vinden?

Gegevens over onze producten wat betreft voedingswaarde en allergenen vind je op elke productpagina op deze website. -> https://kfcrestaurants.be/voedingswaarden-en-allergenen/

Hoe kan ik franchisenemer van KFC worden?

KFC is een franchise met traditie en met toekomst. Profiteer er ook van, als franchisepartner van één van de grootste restaurantbedrijven ter wereld.

Dank u voor uw interesse in ons bedrijf en het merk KFC. Graag willen wij u inzicht geven in de KFC bedrijfswereld en de mogelijkheden laten zien die wij onze Franchise Partners bieden. Gemeten aan onze internationale ontwikkeling met meer dan 16.000 Kentucky Fried Chicken restaurants in meer dan 100 landen, staan we in Nederland nog aan het begin. Dit willen we nu snel veranderen door de komende jaren met minimaal 5 restaurants per jaar te groeien. Het merendeel van de restaurants zal geëxploiteerd worden door Franchise Partners. Een mooie kans dus om vanaf het begin dicht bij deze snelle ontwikkeling van KFC in Nederland betrokken te zijn.

De nadruk ligt voor ons op de optimale ondersteuning van uw zakelijke verbintenis door middel van onze uitgebreide franchise-expertise en ervaring in de branche. Het succes van een franchisesysteem is immers gebaseerd op het succes van haar partners. Met dit in gedachten gaan we een samenwerking aan als partners binnen het systeem en combineren we de voordelen van een internationaal opererende onderneming met het enthousiasme en de kennis van de lokaal werkende ondernemer ter plekke.

Klik hier voor meer informatie over franchise.

Vind de dichtstbijzijnde KFC