FAQ – Re-opening

 

Beste gast,

KFC is terug open!  Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan hoe we onze restaurants in België verantwoord kunnen heropenen. We hebben de zorgvuldige beslissing genomen onze restaurants te heropenen met een beperkt menu voor levering en afhalen. Om dit op de correcte manier te doen, hebben we nieuwe processen ingevoerd en onze reeds strenge hygiënemaatregelen nog verder verscherpt. We serveren een beperkt menu, wat betekent dat we met een kleiner keukenteam werken en dus ook een veilige afstand kunnen bewaren.

INFORMATIE OVER COVID-19 PROCEDURES

We volgen de richtlijnen van de Belgische overheid op de voet. Het welzijn van onze gasten, medewerkers en leveranciers is onze hoogste prioriteit. Op het vlak van hygiëne hanteren we de hoogste standaarden. We hebben onze reeds strikte procedures nog verder aangescherpt op basis van de richtlijnen van de Belgische overheid, om zo het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren.

Welke protocollen zet KFC in bij zijn restaurants om de verspreiding van het virus te voorkomen?

We volgen het ‘Keep it clean & safe’ protocol in al onze restaurants. We hanteren de hoogste standaarden op het vlak van hygiëne. We hebben onze reeds strikte procedures nog verder aangescherpt op basis van de richtlijnen van de Belgische overheid om zo het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren.

Denk hierbij aan het volgende:

  • Alle medewerkers volgen onze gebruikelijke uitgebreide routine voor het wassen van handen, en deze wordt om de twintig minuten herhaald.
  • Contactpunten zoals deurklinken en leuningen worden vaker gereinigd.
  • Het overhandigen van het eten gaat contactloos.
  • Personeel dat ziek is of symptomen heeft mag niet komen werken

 

Kan KFC ook bij mij thuis geleverd worden?

Via onze partners Deliveroo en Ubereats kan je een bestelling plaatsen waarna contactloze levering volgt. Ook hebben zij extra maatregelen genomen om het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren. Bekijk de websites van Deliveroo & Ubereats of ze ook bij jou thuis leveren.

Vanaf wanneer biedt KFC levering aan?

Vanaf 4 mei zal KFC leveringen aanbieden in Brussel en Luik. Via onze partners Deliveroo en Ubereats kan je een bestelling plaatsen waarna contactloze levering volgt. Ook hebben zij extra maatregelen genomen om het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren. 

Is de KFC Drive open?

Onze Drive is open, volledig contactloos. Let op, je kan alleen met de auto door de drive. Kom best niet met meer dan 2 personen afhalen om veiligheid van jezelf, andere bezoekers en het personeel te garanderen. Daarnaast vragen we je uitsluitend contactloos te betalen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook & houd de website in de gaten.

Vind de dichtstbijzijnde KFC